Kalandtúra az Ördögárokban

Borkóstolás mellett lehetőség nyílik közelebbről megismerni a természetet, betekinteni a szőlészet világába. Vendégeink ízelítőt kaphatnak a pincészet életéből, mindezt egy élménydús kalandtúra alkalmával.

A túra a pincészet saját terepjárójának fedélzetén kezdődik, platóján egy direkt erre a célra kialakított paddal. Magas létszám esetén utánfutóra szerelt padokkal indulunk neki a szőlőhegynek.

A program során több dűlőt is érintünk melyek kulcsfontosságúak Villány szempontjából (Jammertal, Csillagvölgy, Ördögárok). Testközeli élményt nyújtunk a szőlő szerelmeseinek, melyet egy gyönyörű panorámával zárunk. Célállomásunk nem más, mint a méltán híres Ördögárok-dűlő ahol borászatunk is rendelkezi területtel. Túránkat megkoronázva koccintunk az Ördögárok tetején, így nyújtva felejthetetlen élményt a villányi látogatásról.

A túrát borkóstolóra bejelentkező csoportok vehetik igénybe, előre egyeztetés szükséges. A programot március és október között szervezzük, az időjárás függvényében lemondhatjuk. Ára: 2.000 Ft/fő.

Mondd el a véleményed!